Referanser foredrag

GANT Norge, Lasse Transeth. Eier & CEO

Gant Norge har gjennom flere år benyttet seg av Vidar Davidsen sine motiverende foredrag/tjenester med suksess.
Vidar skreddersyr på bestilling, ledergruppe, butikksjefer eller konsern, GANT skal være best i klassen, noe Vidar bidrar til at vi er.
Anbefales, takk Vidar

Frank Møllerop, CEO QuestBack

Vidar Davidsen - dine evner til å bistå med team og lederutvikling har mine beste anbefalinger. Kjør på!

Odd Karlsrud, Prosourcing

Jeg benyttet Vidar på en samling for mine leverandører i juni. Foredraget var godt forberedt og tilpasset vår virkelighet.
Har fått udelt positive tilbakemeldinger. Vi planlegger å fortsette denne "reisen" med Vidar.

Oslo Business Forum: Christoffer Omberg

Herlig! Takk for et fantastisk foredrag på Oslo Business Forum Vidar !

Toyota og Lexus Vestfold. Robert Smeby. Salgs- og markedssjef

Kan anbefales. Meget bra Vidar !

Lars Rinnan, Adm. dir. NextBridge

Anbefales!

Statoil: Kjell Ivar Nesvåg

Hei !

Vi mottar veldig mange positive tilbakemeldinger på seminarene, og om dine foredrag.
Tilbakemeldingen til deg fra oss er ganske enkelt, Meget bra!
Her har du lagt ned mye forkantarbeid og satt deg inn i lokale utfordringer. Innleggene var svært treffende og bra.
Vi vil svært gjerne ha tanker og ideer fra deg om videre fokusområder og oppfølging
Har allerede fått spørsmål fra andre plattformer som har hørt om samlingene våre, og det er svært sannsynlig at det vil komme flere forespørsler til deg om foredrag..
Vi takker igjen for fantastiske treffende og gode innlegg, og vi ser frem til et videre godt samarbeid

Mvh
Kjell-Ivar Nesvåg

Nationaltheatret

Hei Vidar,Og takk igjen for sist. Fått uttallige positive tilbakemeldinger! Er nå i ferd med å få sammendrag fra alle 19 gruppenes arbeid. Vi hadde en veldig fin gjennomgang av alle gruppenes forslag til leveregler, og det skal bli spennende å sammenstille materialet. Vi tar sikte på en gjennomgang av sammenstillingen på et husmøte i januar eller februar - vi skal holde ballen varm. Thomas Gunnerud. Direktør Nationaltheatret

Tannlegehøgskolen

Hei Vidar

Tusen takk for et glimrende foredrag du holdt for oss i august. Er svært glad for at du kommer tilbake og holder det samme for studentene og de av våre ansatte som ikke hadde anledning den gang, Her ser du kopi av min invitasjon: Kjære studenter og ansatte IKO hadde i høst en felles teamdag for alle ansatte. Denne dagen ble det holdt et FANTASTISK BRA foredrag om betydningen av begrepet "teamet". Det var så bra at vi ønsker å gjenta det og gi det som et tilbud til alle studentene og til de ansatte som ikke hadde anledning til å delta i august. Vidar Davidsen hadde skjønt hva vi driver med her i huset og gjort grundig research på tematikk knyttet til tannhelsetemet, og han snakket om betydningen av DE SMÅ SKRITT / INCHES SPEECH - This is a TEAM. Det ga GNIST, GLEDE og PÅGANGSMOT og ikke minst var det morsomt! - Nå har vi overtalt Vidar til å komme tilbake. Du bør gå og høre på ham:
Vi håper flest mulig har anledning til å komme. Gjør det for din egen skyld!
De beste hilsener
Pål Barkvoll, Professor
Institutt for klinisk Odontologi
Universitetet i Oslo

Lillohjemmet, Oslo Kommune

Vi hadde en fin dag på Holmenkollen, og jeg har fått bare positive tilbakemeldinger på foredraget. Det var en fin blanding av alvor og humor,

og vi fikk nok noe å tenke på noen og enhver:-) Takk for en fin dag.
Med hilsenKari Grinaker. Lillohjemmet. Oslo Kommune

TkNN Nord Norge

Hei Vidar,

Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger etter foredraget ditt. Du traff publikum godt og jeg ser på mye av det som du sa som forhold som den enkelte må ta inn over seg og bearbeide. Holdninger og holdningsendringer er jo vanskelig å måle, men jeg har tro på at ditt bidrag var viktig. Jeg tror at alle var svært fornøyd med din innsats. Flott at du hadde jobbet spesielt mot vår organisasjon og forberedt deg så godt mht. våre utfordringer.
Vennlig hilsen

Ivar Espelid, Leder
Tannhelsetjenestens kompetansesenter for Nord-Norge

Ullevål Universitetsykehus

Hei,

Har fått mange, og bare positive tilbakemeldinger både fra postop og anestesi - som du kan ta med deg videre.
Hilsen fra Bente Tettum
H.fag.stip.
Seksjon for sykepleieforskning, UUS
Omsorgsbygg, Oslo Kommune
Hei Vidar! Først og fremst takk for et et godt foredrag!
Alle tilbakemeldinger på foredraget ditt har vært entydig positive både i forhold til relevans og fremførelse. Kort oppsummert har du her et utdrag fra en mail vi mottok fra en av våre ansatte som jeg synes er representativt for oss alle: Vi står jo foran store oppgaver/endringer og lett kan stresset føre til at man blir "kjasete og masete". Da er det fint å få påfyll både om hva som får teamet til å virke og hva som er bra for en sjøl. Mye av det som Davidsen kom med passet veldig fint å få løftet frem i lyset nå. Det var rett og slett veldig godt både for sjel og sinn - ga meg krefter og bedre innsikt til å ta fatt på oppgavene som venter. Så dette satte jeg veldig stor pris på.
Håper det er greit å komme tilbake til deg i forbindelse med vår omstillingsprosess ved en senere anledning.
mvh.
Kjell Haugen. Omsorgsbygg, Oslo Kommune

Buskerud Kraftnett

Takk for fine innlegg på informasjons/ motivasjonsdagen i Buskerud Kraftnett. Det er spennende å få presentert teorier og erfaringer om teamutvikling og samspill i en organisasjon på en så praktisk måte som du gjorde. Vi er svært fornøyd med den dialogen det ble under møtet, og også grunnlaget vi fikk for å arbeide videre med organisasjon og arbeidsmiljø.I likhet med fotballklubber, som du jo er vel kjent med, har også vi satt våre små og store "Skåringer" i fokus etter møtet med deg.

Med hilsen
Thorstein Thiseth. Adm.dir.