Vidar Davidsen   -    Management & Team Training

Jobber med endringsprosesser, leder- og teamutviklingsprosesser i nasjonale og internasjonale selskaper. Jobber også som mentor og sparringspartner for ledere i forbindelse med prestasjonsheving og omstilling. Har bakgrunn fra toppidrett og næringsliv med lang og bred erfaring for hva som får ledere og team til å lykkes. Spisskompetanse er kunnskap og erfaring i å få ledere og team til å oppnå ønsket prestasjonsheving!

Bakgrunn:

Næringsliv:

20 års erfaring som konsulent og rådgiver innen endringsledelse og omstilling. Erfaring fra oljesektoren, IT, finans, retail, produksjon og logistikk, helsesektoren, kriminalomsorgen.

Toppfotball:

16 års erfaring som profesjonell fotballtrener og leder bl.a. i Vålerenga, Lyn, Strømsgodset, Norge U19. Landslagspiller i fotball (46 A), spilt for Bærum, Frigg, Vålerenga og Lillestrøm. Leder av Topptrenerkomiteen i Norges Fotballforbund fra 2002 - 2014. Har deltatt i en rekke komiteer og utvalg med strategiutvikling innen toppfotball og spillerutvikling. Gjennomført studieturer innenfor utviklingsmetodikk og coaching i ca. 15 toppklubber i England, Frankrike, Belgia, Nederland og Sverige.

Helse:

Partner og fysioterapeut i medisinsk klinikk i Oslo.

Media:

Ekspertkommentator for NRK og P4 på -90 tallet og Viasat fra -98 til i dag. Lang erfaring både som intervjuobjekt og i forhold til hvordan ulike media jobber frem saker.

Styreverv:

Har innehatt diverse styreverv innen næringsliv og toppfotball.

Utdannelse:

Sertifisert i TMP (Transition Management Prosess)
Mellomfag i pedagogikk fra Universitetet i Oslo
Fysioterapihøgskolen i Oslo
UEFA prolisens, høyeste internasjonale trenerutdannelse i fotball
UEFA coach the trainer top level